Hoe werkt het?

Het grote voordeel van de samenwerking met een onafhankelijke zelfstandige is dat de samenwerking flexibel en naadloos past in uw behoefte. Niets meer, niets minder.

U kiest de samenwerkingsvorm:

Consult: Voor een probleem met uw auto gaat u naar de garage, voor een probleem in uw bedrijf gaat u naar een bedrijfskundige. En dat kan dus ook incidenteel, om een specifieke vraag op te lossen of een probleem te delen.

Managementondersteuning: Vergelijk het met de regelmatige onderhoudsbeurt voor uw auto. Een regelmatig consult omdat iedereen een onafhankelijk en discreet klankbord nodig heeft. Voor bevestiging van de huidige keuzes. Voor het vroegtijdig checken van ideeën. Zoals de onderhoudsbeurt voor uw auto toekomstig rijplezier in uw auto wil garanderen, levert managementondersteuning een bijdrage aan het ondernemingsplezier in uw bedrijf.

Vooronderzoek of quickscan: Een complexere situatie oplossen begint het in kaart brengen van de exacte problematiek en de oplossingsrichtingen. Een vooronderzoek levert een idee van omvang van een project tegen beperkte kosten. De haalbaarheid in beeld.

Plan: Een compleet plan bestaat uit een uitgebreide analyse van omgeving, markt en positiebepaling, een keuze uit strategische opties en een operationele uitwerking zowel in activiteiten als in financiën. Ik ben inzetbaar voor een compleet ondernemingsplan , voor deelplannen per product of segment of voor de invoering van accountplanning in uw verkoop.

Project: Een project is een plan plus implementatie en één van de beste manieren om een verandering of innovatie in te voeren. Op basis van een goedgekeurd projectplan zal ik voor u het project leiden (ik ben PRINCE2 gecertificeerd) of begeleiden om te komen tot de afgesproken resultaten.

Reacties zijn gesloten.